Theorie

Meer dan alleen rijles

Het behalen van je theorie-examen is een cruciale stap op weg naar het behalen van je rijbewijs. Bij Rijschool Anatolia begrijpen we dit belang als geen ander. Daarom helpen we je grondig met het leren van de specifieke onderdelen van de theorie die je nodig hebt om je examen succesvol af te leggen. We staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen, zodat je vol vertrouwen kunt toewerken naar het behalen van je rijbewijs.

Boek nu je eerste les!

Als je ernaar verlangt om in één poging te slagen, aarzel dan niet en schrijf je direct bij ons in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op

  Theorie-examen

  Bij Rijschool Anatolia begrijpen we dat een geldig theoriecertificaat essentieel is voor het behalen van je rijbewijs. Maar wees gerust, we laten je niet in de steek als het om de theorie gaat! Onze praktijklessen zijn speciaal ontworpen om je goed voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Onze instructeurs zullen je begeleiden en helpen je theoretische kennis op te bouwen

  Voertuig controle

  Voertuig controle is een onderdeel van ons rijopleidingsprogramma, en het speelt een rol bij het behalen van je rijbewijs. Bij Rijschool Anatolia zorgen we ervoor dat je grondig vertrouwd raakt met je voertuig, van de bedieningselementen tot de motorwerking. Deze kennis is niet alleen van belang voor veilig rijden, maar ook voor het slagen voor het praktijkexamen. Het begrijpen van je voertuig is een van de bouwstenen voor een succesvolle rijervaring en het behalen van je rijbewijs.

  CBR tips voor je Theorie-examen

  Het leren van de autotheorie biedt jou flexibiliteit in de keuze van je leermethode. Jij hebt de volledige vrijheid om te beslissen hoe je dit wilt aanpakken. Het CBR biedt geen eigen leermaterialen, zoals leerboeken, maar we delen graag enkele waardevolle tips om jou te helpen bij het onder de knie krijgen van de theorie.

  Rijden vóór je 18e verjaardag

  Als je op je zeventiende slaagt voor je rijexamen, mag je tot je achttiende verjaardag met een coach naast je autorijden. Dat kan bijvoorbeeld je vader of moeder zijn. Dit noemen we ‘2toDrive‘ of ‘begeleid rijden’. De coach moet wel op een speciale begeleiderspas staan, en die moet je altijd bij je hebben. Voordat je je rijbewijs kunt aanvragen, moet je eerst zo’n begeleiderspas aanvragen.

  Hoe gaat dat in z’n werk? Mensen die jou willen begeleiden, moeten zich eerst aanmelden als coach bij de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer). Je mag maximaal vijf mensen kiezen om jouw coach te zijn.

  Nadat de RDW al je coaches heeft geregistreerd, kun je jouw begeleiderspas aanvragen op hun website. Hiervoor moet je inloggen met je persoonlijke DigiD en de kosten betalen via iDEAL.

  Als alles in orde is en je hebt betaald, ontvang je de pas binnen tien werkdagen thuis.

  Begin vandaag met leren autorijden

  Bel ons om je eerste rijles in te plannen

  • +31 6 52607500