Over ons

Onze rijschool Anatolia heeft sinds 2008 een voortreffelijke reputatie opgebouwd in Alkmaar en omgeving, inclusief Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest en Castricum, op het gebied van rijopleidingen. Met een schat aan ervaring die teruggaat tot 2004, beschikken we over een diepgaand inzicht in de kunst van het lesgeven in autorijden.

Een van onze onderscheidende kenmerken is ons glasheldere prijsbeleid. Bij rijschool Anatolia presenteren we tarieven en lespakketten op een begrijpelijke manier, zodat je te allen tijde precies weet waar je aan toe bent. Bij ons geen verborgen kosten of onaangename verrassingen; transparantie staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze lesauto’s zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook uitstekend onderhouden, wat zowel de veiligheid als het comfort van onze leerlingen bevordert. We realiseren ons dat vertrouwen in het lesvoertuig cruciaal is gedurende het leerproces.

Bij rijschool Anatolia bieden we persoonlijke begeleiding op maat. We begrijpen dat iedere leerling uniek is en specifieke behoeften heeft. Indien je extra ondersteuning vereist, staan onze instructeurs altijd voor je klaar. Ze zijn toegewijd om je te helpen slagen en zullen extra tijd en aandacht besteden aan wat jij nodig hebt.

Last but not least, we zijn er trots op dat we een indrukwekkend hoog slagingspercentage kunnen presenteren. Onze bewezen lesmethoden en persoonlijke begeleiding hebben talloze leerlingen geholpen om met succes hun rijbewijs te behalen. Bij rijschool Anatolia doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat ook jij tot de groep geslaagden zult behoren. Kies voor kwaliteit, kies voor onze rijschool met een rijke geschiedenis van ervaring en bewezen resultaten.

Onze Belofte

Rijbewijs binnen handbereik in no-time! Bij ons kun je al van start gaan vanaf 16,5 jaar.

Rijschool Anatolia heeft een hoog succespercentage, wat aantoont dat onze leerlingen consequent slagen voor hun rijexamen. Bekijk hier ons slagingspercentage van het CBR

Bij rijschool Anatolia streven we ernaar om een rijopleiding te bieden die de nadruk legt op veiligheid en verantwoord rijgedrag, wat resulteert in een hoog succespercentage voor onze leerlingen.

Altijd op tijd zijn is een van onze kernwaarden, wat betekent dat we streven naar punctualiteit en betrouwbaarheid in al onze afspraken en lessen.

Onze prijsbelofte garandeert transparante tarieven en eerlijke prijzen, waardoor onze leerlingen met vertrouwen aan hun rijopleiding kunnen beginnen.

Rijschool Anatolia beschikt over een team van echte professionals, die gedreven zijn om elke leerling te begeleiden naar een succesvolle afronding van hun rijopleiding.

Wij passen onze lessen en schema’s aan om aan jouw behoeften en beschikbaarheid te voldoen, zodat je optimaal kunt profiteren van onze rijopleiding.

Begin vandaag met leren autorijden

Bel ons om je eerste rijles in te plannen

  • +31 6 52607500